Американка виграла велику суму, але суд змусив її віддати гроші екс-чоловіку

author
0 minutes, 0 seconds Read

Жителька США Деніз Россі виграла в лотерею велику суму грошей, але не повідомила про це чоловіка, а вирішила швиденько з ним розлучитися і через 11 днів подала відповідну заяву до суду. Але план жінки не вдався, за підсумком їй доведеться виплатити колишньому коханому практично весь зірваний куш.

Чоловік дізнався про те, що його екс-дружина виграла в лотерею лише через кілька років після розлучення, коли отримав листа від компанії, яка виплачує одноразові перекази за виграш. І тоді чоловік пішов до суду. У ході розслідування з’ясувалося, що американка відправила оригінал чека на адресу своєї матері, а свій відхід від чоловіка пояснила тим, що вже давно хотіла це зробити, оскільки у них зіпсувалися стосунки. А ось у її чоловіка інша версія, він зазначив, що дружина дуже швидко поїхала з дому і така поведінка викликала здивування.

У результаті Томас домігся постанови суду, в якій жінку звинуватили в тому, що вона порушила закони щодо розкриття інформації про активи та кошти, тобто діяла обманним шляхом. Тепер вона має виплатити колишньому коханому 20 щорічних платежів по 66 800 доларів США, а це практично вся сума її виграшу.

Адвокат жінки зазначив, що такого вироку можна було уникнути, якби жінка чесно розповіла про все. За його словами, він міг би довести, що гроші є окремою власністю.