Оздоблення підлоги керамогранітною плиткою

author
0 minutes, 1 second Read

Використовувати натуральні матеріали під час створення інтер’єрів можуть дозволити далеко ще не всі. Безумовно, плитка з мармуру чи граніту виглядає досить ефектно. Але вартість такого оздоблення при цьому зростає до непомірних величин.

Прагнучи задовольнити попит, що постійно зростає, на такі вироби, фахівці розробили нову технологію виробництва підлогової плитки зі штучного матеріалу, який отримав назву керамограніт. Плитка з керамограніту, за міцністю не поступаються натуральним матеріалам. При цьому вартість керамогранітних плиток значно нижча від ціни мармурових або гранітних виробів. Фахівці вважають керамограніт ідеальним матеріалом для оздоблення підлоги.

120932_1_480996.jpg

Така плитка має відшліфовану поверхню, що створює відчуття шику та розкоші. Зазвичай ця плитка візуально не відрізняється від натуральних матеріалів. В даний час виробники випускають багато різних виробів з керамограніту: плитку, бордюри, мозаїку і навіть цілі панно. При їх виготовленні застосовується не тільки нова технологія, але також використовується і ручна обробка. Розфарбовані елементи декору вручну дозволяють створювати оригінальні інтер’єри.

Дуже складно підібрати для обробки натуральний камінь, що має потрібний відтінок. Природа, як відомо, не повторюється. Процес виготовлення керамограніта дозволяє робити унікальні вироби, що мають при цьому загальний відтінок і текстуру. Саме тому керамограніт такий популярний серед дизайнерів.

Сьогодні на ринку можна знайти керамогранітну плитку на будь-який смак та гаманець. Є досить дешеві однобарвні вироби. Є у продажу і дорога багатобарвна плитка з різним малюнком.

Варто відзначити керамогранітну плитку для кухні. Блискуча або матова поверхня таких виробів дуже практична. На такій плитці неможливо спіткнутися, вона легко піддається очищенню звичайними засобами, влітку не нагрівається від сонця, а взимку чудово утримує тепло від опалення. Пошкодити керамогранітну плитку складно, навіть якщо упустити на неї важкий предмет.

064463_1_670107.jpg

Можна використовувати керамогранітну плитку і в інших приміщеннях: у вітальні, спальні, робочому кабінеті або офісі. У кожному випадку можна підібрати відповідну текстуру та малюнок.

Дизайнери відзначають, що обробка з керамограніту чудово поєднується з іншими матеріалами. Такі композиції дозволяють створювати неповторну гру світла та різні оптичні ефекти.

Підлогові плитки з керамограніту виготовляються різних розмірів. Існує досить тонка плитка стандартних розмірів. Виготовляється також плитка з цього матеріалу, що має збільшену товщину та нестандартний розмір.

Джерело – Имперія Сантехніки