Як приготувати холодний огірково-рибний суп

author
0 minutes, 0 seconds Read

Такий суп чудово підійде для спекотних літніх днів. Охолоджувальний огірковий смак доповнений підсмаженою сьомгою — дуже смачна ідея для літнього обіду.

Інгредієнти
Для приготування потрібні такі продукти:

філе сьомги (або іншої риби) — 200 г;
огірок — 1 шт.;
несолодкий йогурт — 150 мл;
сметана — 50 г;
лимонний сік — ч.л.;
масло — 1 ст.л.;
рублений кріп — 2 ст.л.;
сіль, перець.
Як приготувати
Огірок треба очистити та нарізати. Посоліть, посипте трохи чорним меленим перцем Залиште постояти на 10 хвилин.

Перекладіть в блендер, влийте йогурт, сметану та лимонний сік. Збийте до стану пюре. Перелийте в миску, накрийте та поставте в холодильник.

Філе риби наріжте кубиком, посоліть, посипте коріандром та наріжте на вершковому маслі. Періодично перегортайте її. Обсмажте протягом 5 хвилин.

Рибу охолодіть. Частину лишіть для прикрашання страви, а другу — змішайте з кропом. Охолоджений суп дістаньте з холодильника. Перелийте в скляні тарілки. Прикрасьте кожну порцію шматочками риби. Смачного!